Met deze apps wordt het inrichten van je huis een makkie! 0

interieur apps

We zouden allemaal graag een team van ontwerpers samenstellen telkens wanneer we ons huis opnieuw willen inrichten. Maar de tijd, energie en het geld die daarvoor nodig is, kunnen snel tot een teleurstelling leiden. Gelukkig is er voor bijna alles in deze door-technologie-gedreven wereld een app die je kan helpen. Van ingrijpende renovaties tot kleine herinrichtingen, deze apps maken het proces een stuk makkelijker! 

inrichten

Pinterest

Leve de koningin van moodboards: Pinterest. Met miljoenen foto’s en artikels die erop terug te vinden zijn, zal zelfs de meest specifieke zoekterm resulteren in een tal van opties. Je kan deze dan aan je ‘borden’ toevoegen en ze ordenen. 

Ikea Place

Heb je je ooit afgevraagd hoe dat bijzettafeltje naast je bank eruit zou zien? Met de app van Ikea kun je 3D-modellen van meubels virtueel in je eigen ruimte plaatsen. Je maakt een foto en plaatst een model op schaal van elk gewenst meubelstuk uit het aanbod in je kamer.

ROOOMY

Rooomy’s interieur app is een webshop voor iedereen die van plan is een specifieke plek in huis opnieuw in te richten. Maak een foto van de ruimte die je wilt herinrichten en verander deze in een 3D scène waar je verschillende meubels op schaal kan plaatsen. Van visualisatie tot uitvoering, deze app helpt je erbij!interieur

Havenly

Havenly is een online interieurontwerpbureau dat klanten met ontwerpers koppelt op basis van stijl, budget en nog veel meer. Nu heeft Havenly een interieur app geïntroduceerd, die het proces van het herinrichten van je huis nog makkelijker maakt. Chat gratis met je eigen interieurontwerper, upload foto’s van je huis en krijg deskundig advies!

Color 911

Color 911 heeft honderden kleurenpaletten die zijn uitgekozen door een kleurconsulente. Met deze app kan je zelfs je eigen kleurenpalet samenstellen. Weet je niet zeker welke kussens het beste bij je nieuwe grijze bank passen? Upload dan een foto van een item of een ruimte die je wilt inrichten en de app toont dan alle mogelijke kleurcombinaties.

Met deze apps op je smartphone ben je helemaal klaar om te beginnen (her)inrichten!

Previous ArticleNext Article
INSPIRATIE, INTERIEUR ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *