Waarom zou jij je gevel laten renoveren? 0

Verf Kwasten en een Roller

Er zijn verschillende redenen waarom mensen de gevel van hun woning laten renoveren. De meeste woningen gaan er niet op vooruit wanneer ze al vele jaren worden blootgesteld aan regen en wind. Eerst en vooral is de gevel van je woning, het visitekaartje van je huis. Is je gevel oud, niet mooi of in een slechte staat? Dan zullen vele buren dit opmerken en dat is natuurlijk niet leuk. Daarnaast zijn er nog andere redenen waarom een gevelrenovatie een goed idee is.

Laat je binnenmuren isoleren:

Je binnenmuren laten isoleren is iets wat heel belangrijk is om je energiefactuur te verlagen. Wanneer jij je muren goed isoleert, bespaar je veel energie. Isolatie betekent dat de warmte van je woning niet snel het huis kan verlaten. Heb jij nog geen isolatie in je binnenmuren? Dan zal je vast en zeker je verwarming sneller aanzetten en dit ga je merken aan je energierekening. Ook tijdens warme dagen of nachten in de zomer wanneer jij je airco wilt aanzetten, zal de warmte van buitenaf minder snel naar binnen komen met goed geïsoleerde muren. Als je het ons vraag: isolatie in je binnenmuren is een goede investering!

Hoe weet je of je gevel een renovatie nodig heeft?

Je kan zelf controleren in welke staat jouw gevel is en of jouw voorgevel nood heeft aan een renovatie. We sommen een paar van de belangrijkste zaken voor je op: Bekijk of je gevelsteen in goede staat is. Is er zichtbare schade, zijn er stukken aan de stenen of zijn er stenen die beginnen scheuren? Laat dan zeker je gevel renoveren. Daarnaast moet je ook eens kijken of er losse stenen boven of onder de ramen zitten. Dit kan ook een teken zijn dat jouw voorgevel zich in een minder goede toestand bevindt.

Er zijn nog andere zaken waar jij naar kan kijken. Twijfel je? Neem dan zeker contact op met een professional van Kijzer voor een gratis adviesgesprek.

Hoe renoveer je je gevel?

Gevelwerken is niet gemakkelijk om zelf te doen. Je kan dit best overlaten aan betrouwbare professionals. Laat je voorkeur uitgaan naar de vakmensen van Kijzer. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn specialist als het gaat om gevelbekleding en gevelisolatie. Neem dus zeker een kijkje op de website van Kijzer om inspiratie op te doen over gevelwerken. De experten van Kijzer helpen je met het project vanaf A tot Z. Hiermee bedoelen we vanaf de prijsofferte tot volledig na de werken. Heb je vragen over hoe jij eventuele vergunningen moet aanvragen? Of heb je een administratieve klus waarmee Kijzer jou kan helpen? Dan doen zij dit graag voor jou!

Previous ArticleNext Article
Renovatie ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *